Ο Ισπανός σχεδιαστής Arturo Alvarez και οι δημιουργίες του ξεχώρισαν για μια ακόμη φορά κατά την διάρκεια της έκθεσης.  Μια παρουσία που περιελάμβανε εκτός από τα νέα του προϊόντα ( Pili Collection, Onn Collection, Ura Collection, Ballet Wall Lamp ) και την προσωπική του συλλογή CONVERSAS, μια συλλογή που εκφράζει τους προβληματισμούς του σε σχέση με τον άνθρωπο, τις ανθρώπινες σχέσεις και την επικοινωνία.

Οι φόρμες τόσο στα προϊόντα όσο και στις δημιουργίες έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο και την φύση. Εμπνευσμένος από διάφορα στοιχεία προτείνει βιομορφικές φόρμες κατασκευασμένες από ιδιαίτερα υλικά σε μια συλλογή από χειροποίητα προϊόντα.

Η μεγάλη επιτυχία του Arturo Alvarez κατά την διάρκεια της φετινής Euroluce και η υπέρτατη απήχησή του στον κόσμο αποδεικνύεται από την αμείωτη επισκεψιμότητα του περιπτέρου καθώς και από τις περισσότερες από 1.300 αναρτήσεις στο Instagram που πραγματοποιήθηκαν μέσα στις έξι ημέρες λειτουργίας της έκθεσης.

Τέλος, η μεγάλη επιτυχία επιστεγάζεται και με την κατάταξη του Arturo Alvarez μέσα στην πρώτη 20άδα των TOP 100 Designers 2016/2017 κατά το architonic.com και ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών παγκοσμίως.
www.arturo-alvarez.com